Aller au contenu

Gala 2023

Beste allemaal,

Namens KNA Kraainem willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid op ons recente gala. Het was een prachtige show en jullie hebben er allemaal aan bijgedragen om er een onvergetelijke avond van te maken.

Van de artiesten die optraden tot de vrijwilligers achter de schermen, iedereen heeft zijn steentje bijgedragen om van dit evenement een groot succes te maken. Jullie toewijding en harde werk hebben ervoor gezorgd dat de avond soepel en probleemloos verliep en dat alles er fantastisch uitzag.

Maar natuurlijk zou dit gala niet compleet zijn geweest zonder jullie aanwezigheid en enthousiasme. Jullie hebben de zaal gevuld met een geweldige sfeer en hebben ons laten zien waarom KNA Kraainem zo’n geweldige turnclub is. We waarderen jullie steun en betrokkenheid enorm en zijn dankbaar dat we dit evenement samen hebben kunnen beleven.

Als vereniging zijn we ontzettend trots op het succes van het gala en we zijn dankbaar voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke ervaring. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij en dat jullie volgend jaar weer van de partij zijn.

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het gala van KNA Kraainem. Jullie hebben er echt een speciale avond van gemaakt en we zijn dankbaar voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke ervaring.

Met vriendelijke groeten,

KNA Kraainem